Aquesta recepta l'he trobat al blog de thermorecetas que, tot i que ara el porten unes altres persones, també ho fan força bé.
INGREDIENTS:
500gm de maduixes
400gm de sucre
1 llimona pelada "a sang" (sense la part blanca i sense els pinyols)
optatiu: 1 fulla gelatina o 1 cullerada d'agar agar
ELABORACIÓ:
Posar al got les maduixes netes i la llimona i programar 8 segons a velocitat 5.
Afegim el sucre i en comptes del cubilet el tapem amb el cistell perquè evapori més i programem 30 minuts, varoma, velocitat 1.
Al finalitzar, si creieu que està massa líquid (jo sempre ho faig) afegim la fulla de gelatina prèviament estovada amb aigua o la cullerada d'agar agar i programem 3 minuts, varoma i velocitat 3.
OBSERVACIONS:
Per conservar al buit els pots de vidre només cal que els ompliu fins dalt de tot, quan la melmelada encara és calenta, tapeu bé i els tombeu fins que es refredin.
És important que els pots de vidre estiguin ben nets.
L'agar agar és una alga amb propietats gelificants.
Bon profit !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada