CALAMARS EN SALSA AMERICANA
(4-6 persones)
Publica moltes receptes i totes de gran qualitat.
Al veure aquesta vaig recordar "vells temps" quan comprava llaunes de calamars en salsa americana i m'ha sorprès gratament ja que surten molt bons.
Jo ho he fet amb calamars petits congelats però evidentment es pot adaptar a qualsevol mida de calamar. I, si utilitzeu frescos i us en sobra, sempre es pot congelar i tens un menjar solucionat per un altre dia.
Espero que us agradi.
INGREDIENTS:
250g de ceba
1 dent d’all
50g d'oli d'oliva verge extra
200g de tomàquet natural triturat o fregit
1 dent d’all
50g d'oli d'oliva verge extra
200g de tomàquet natural triturat o fregit
Sal
1
cullerada de sucre, si utilitzes tomàquet natural
750 g de calamars
Pebre
750 g de calamars
Pebre
1 bitxo (opcional)
200g de Brandy
ELABORACIÓ:
1. - Introdueix en el got la ceba tallada a quarts juntament amb l'all i l'oli i programa 7 segons a velocitat 4. Sofregeix 8 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
2. - Afegeix el tomàquet natural, el sucre i la sal i programa 10 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera. Si utilitzes tomàquet
fregit, no hi posis el sucre i programa 5 minuts.
3. - Afegeix els calamars el pebre, el bitxo i la sal i programa 4 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
4. - Finalment incorpora el Brandy i programes 25 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada